Hlas univerzít

Vymenovaním za rektorov vysokých škôl prezidentom SR Ivanom Gašparovičom dňa 18.  januára 2011 sa novými členmi SRK od 1. februára 2011 stali: prof. RNDr. Karol Mičieta, PhD., rektor Univerzity Komenského v Bratislave; prof. Stanislav Stankoci, akad. maliar, rektor Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave, prof. Ing. Václav Krajník, CSc., rektor Akadémie Policajného zboru v Bratislave a mult. Dr.h.c. prof. MUDr. Vladimír Krčméry, DrSc., rektor Vysokej školy zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislave a prof. RNDr. Lev Bukovský, DrSc., rektor Vysokej školy medzinárodného podnikania ISM Slovakia v Prešove. 

Do funkcie rektora boli opätovne zvolení: prof. MVDr. Emil Pilipčinec, PhD.,  rektor Univerzity veterinárskeho  lekárstva a farmácie v Košiciach; Dr.h.c. prof. Ing. Rudolf Sivák, PhD., rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave a Dr.h.c. prof. Ing. Marián Mesároš, CSc., rektor Vysokej školy bezpečnostného manažérstva v Košiciach.

Prezídium SRK ďakuje emeritným rektorom a členom SRK prof. Ing. Vladimírovi Bálešovi, DrSc., emeritnému prezidentovi SRK; doc. PhDr. Františkovi Gahérovi, CSc., emeritnému vice-prezidentovi SRK; doc. Ing. Martinovi Mišútovi, CSc. a prof. Karolovi Weisslechnerovi, akad. architektovi za ich významnú činnosť v SRK a osobný vklad v prospech rozvoja vysokých škôl na Slovensku.

Webové sídlo vytvorila a prevádzkuje spoločnosť Teacher.sk, s.r.o.